İçeriğe geç

Göreme Müze Kart Nereden Alınır

Ürgüp Göreme müze Kart Geçerli mi?

Göreme Açık Hava Müzesi. Müze kart ile giriş yapılabiliyor.

Müze kartı nereden alabiliyoruz?

Bunları kimliğinizle birlikte müze bilet satış noktalarından temin edebilirsiniz.

Müzekart kaç TL 2024?

Müzekart ücreti 2024’te ne kadar? Müzekart Türü2024 Müzekart ÜcretleriMüzekart Pass Türkiye (15 gün geçerli)165 avroMüzekart+ (1 yıl geçerli)60 TLSeum Pass İstanbul (5 gün geçerli)105 avroMuseum Pass Kapadokya (3 gün geçerli)65 avro2 satır daha•1 Temmuz 2024

Müzekart çıkarmak kaç TL?

T.C. vatandaşları MüzeKart (60 TL) satın alma hakkına sahiptir. MuseumPass Türkiye yabancı ziyaretçiler için geçerlidir.

Ihlara Vadisi giriş ücreti ne kadar?

Müze ve Ören Yeri ÜcretleriMÜZE ADI/RESTORASYON ÜCRETLERİ Yabancı ziyaretçiler için geçerlidirAKSARAYAKSARAY IHLARA VADİSİ HARABELERİ€15AKSARAYAKSARAY MANASTIRI VADİSİ HARABELERİ€4AKSARAYAKSARAY MÜZESİÜCRETSİZAKSARAYAKSARAY AZİZE MERCURIUS YER ALTI ŞEHRİ€3111 satır daha

Nevşehir müze kart nereden alınır?

Seyahatlerini daha ekonomik ve kültürel hale getirmek isteyenlerin en sık sorduğu sorulardan biri de “Müze kartı nereden satın alabilirim?” sorusudur. Müze kartları; kimlik kartınız, pasaportunuz veya ehliyetinizle, müzelerin matbaalarından temin edebilirsiniz.

1 müze kartla kaç kişi girebilir?

T.C. MüzeKart ile Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Saraylar ve Çanakkale Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 350’den fazla müze ve ören yerini yılda 2 (iki) kez ziyaret edebilir, tarihe keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.

E-devletten MüzeKart alınır mı?

Müzekart’ın e-devlet üzerinden satışı başlatıldı. “Dijital Müze Kartı için e-devlet başvurusu kılavuzu”na erişmek için buraya tıklayın.

MüzeKart internetten alınır mı?

Mobil Müzekart 60 TL’dir. 18 yaş altı ve 65 yaş üstü Türk vatandaşları gişelerden ücretsiz bilet satın alabilirler. İnternet üzerinden satın alınan Müzekart ise ücretlidir.

Kız Kulesi giriş kaç TL 2024?

Ziyarete yeniden açılan Kız Kulesi’ni 50 TL karşılığında ziyaret edebilirsiniz. Kız Kulesi, 1 Mart 2024’ten itibaren ziyaretçilere yeniden açılacak. Kuleye ulaşım Karaköy Ziraat Bankası önündeki iskeleden sağlanacak, Üsküdar ve Salacak’ta ise sahil düzenleme çalışmaları devam ediyor.

60 TL’lik Müzekart nerelerde geçerli?

Geçtiğimiz yıl 60 lira olan kart ücreti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un talimatıyla bu yıl 60 lirada sabit tutuldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na göre Müze Kart, bakanlığa bağlı 350’den fazla müze ve ören yerine sınırsız ziyaret imkânı sağlıyor.

Müzekart için fotoğraf gerekli mi?

Yüzünüz tamamen görünür olmalı ve güneş gözlüğü vb. aksesuarlarla fotoğraf yüklenemez.

Müzekart ile günde kaç defa kullanılır?

GNS müze kartı ile her müze ve ören yerine iki giriş hakkı sağlanıyor.

Müze kartı nereden alabilirim?

Mobil MüzeKart Satış Noktaları Google Play veya APP Store’dan indirebileceğiniz Türkiye Müzeleri uygulaması ile Mobil MüzeKart’ınızı satın alabilir, müze ve ören yerlerini hemen gezmeye başlayabilirsiniz.

Müzekart basım istasyonları nerede var?

Müze bilet basım istasyonları nerelerdir? İstanbul Ayasofya Müzesi ve İzmir Arkeoloji Müzesi.

Müze kartla nerelere ücretsiz girilir?

Müzakart, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı tüm müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret etmenizi sağlayan karttır.

Göreme ücretli mi?

Kültür Bakanlığı kararına göre giriş ücreti 10 TL’dir.

Uçhisar Kalesi müze kart geçerli mi?

St. Jean Kilisesi ve Nevşehir Ürgüp Nikolas Manastırı’nı üç günde bir ziyaret edebilirsiniz. Kapadokya’daki bazı önemli turistik yerler belediyelere veya özel şirketlere ait olduğundan, Kapadokya Müze Kartı ve Müze Geçişi kullanamazsınız. Uçhisar Kalesi ve Kızılçukur Vadisi bu yerlerden ikisidir.

Göbeklitepe müze kart geçerli mi?

Ayrıca müze kart sahipleri Göbeklitepe’ye ücretsiz giriş hakkına sahiptir. Göbeklitepe haftanın her günü ziyarete açıktır. Ziyaret saatleri kış ve yaz sezonlarına göre değişmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir